Termeni de servicii

gmagazin.ro

virtuemart shop

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului gmagazin.ro.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului gmagazin.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si gmagazin.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul gmagazin.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.gmagazin.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului gmagazin.ro , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii gmagazin.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul gmagazin.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini ale site-ului gmagazin.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (20%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata anticipata in cont, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. 

Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. gmagazin.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Tariful de livrare pentru toate localitatile din Romania este de 24 lei prin Curier. In cazul comenzilor livrate in localitati unde curierul nu are reprezentante, pe langa tariful perceput de gmagazin.ro pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

gmagazin.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de gmagazin.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

gmagazin.ro isi rezerva dreptul sa refuze o comanda a unui client in cazul in care acest client a mai efectuat comenzi si a refuzat primirea acestora.

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. gmagazin.ro nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. gmagazin.ro nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). gmagazin.ro si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. gmagazin.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul https://www.gmagazin.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii marci importate.

gmagazin.ro raspunde de eventualele defectiuni ale produselor importate direct si cumparate de la magazinele sale. Daca produsele sunt doar vandute de gmagazin.ro toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de gmagazin.ro oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de gmagazin.ro de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul gmagazin.ro, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta. 

Limitarea raspunderii pentru plata

Plata comenzilor de pe acest site se poate efectua in 2 moduri :

1) Plata in sistem Ramburs - platiti la agentul serviciului de curierat in momentul cand intrati in posesia comenzii Dvs. Plata la curier se poate efectua cash sau cu cardul, in functie de cerinta agentiei de curierat.

2) Plata online cu cardul de credit/debit sau cont de PayPal. Plata electronica se va efectua prin intermediul serviciului PayPal, considerat ca fiind unul din cele mai sigure servicii de plati electronice. Daca efectuati plata online, beneficiati si de o reducere de 5% din toata valoarea comenzii. gmagazin.ro nu are nici un fel de acces la datele Dvs de pe card sau contul de PayPal. Gmagazin.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie cuprinsa intre 6-12 luni, excluzand consumabilele, anumite accesorii care nu fac obiectul acesteia. In pagina produsului gasiti perioada exacta de garantie pentru fiecare produs in parte.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de Contact sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cele mai bune vanzari

RECOMANDAT REDUS
46
Bec Led Anti Insecte cu Lampa UV
Prețul de vânzare: 49,00 lei

RECOMANDAT REDUS
Mini-Drona-Pliabila-S9-
Mini Drona Pliabila S9
Prețul de vânzare: 78,00 lei

RECOMANDAT
Lampa-solara-Led-12-exterior-1
Lampa Solara LED de exterior
Prețul de vânzare: 93,00 lei

RECOMANDAT REDUS
1 f drona cheerson cx 10W
Drona Cheerson CX-10W
Prețul de vânzare: 168,00 lei

Voucher Lunar Garantat

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Termeni si Conditii Politica de confidentialitate 

  ANPC     SOL

 

Fb